BRACTWO GNIEWU

Opis forum

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2007-11-07 07:42:40

masakratos

Członek BG

Punktów :   

troop tool

Juz jest i dziala : http://www.bractwogniewu.yoyo.pl/
prosze sie poznac i uzupelnic a ja w tym czasie staram sie rozumiec jak mozna udostepnic innym graczym prawa administratora:)

#2 2007-11-07 13:45:21

PwnageFactor

Członek BG

Punktów :   

Re: troop tool

co to jest ;s

#3 2007-11-07 16:52:32

masakratos

Członek BG

Punktów :   

to jest narzedzia zeby dobrze koordynowac wojska.....trzeba tam napisac stan wojska i gdzie jednostki sie znajduja
Na poczatek on wyglada troche skomplikowany ale pozniej bardzo nam sie przyda

#4 2007-11-07 16:54:59

masakratos

Członek BG

Punktów :   

sorry ze lepiej nie umie wytlumaczyc....nie jestem Polakiem, moze ktos bedzie cie lepiej wyjasnil:)

#5 2007-11-07 17:23:23

PwnageFactor

Członek BG

Punktów :   

zarejestrowalem sie, nick : SoTasty

#6 2007-11-07 18:28:25

mfw

Członek BG

Punktów :   

PwnageFactor napisał:

zarejestrowalem sie, nick : SoTasty

Lepiejj było by gdybys sie rejestrował nickiem z traviana

Masakratos jak mozesz to udostepnij ta opcje podgladu sumy wojsk sojuszu dla czlonków sojuszu
Fajnie było by miec mozliwość wgladu w to jaka siła dysponujemy

Ostatnio edytowany przez mfw (2007-11-07 18:39:59)

#7 2007-11-07 19:44:06

Azael

Członek BG

Punktów :   

hehehe każdy by chciał.......... dokładne dane powinny byc widoczne jedynie dla off i def mastera , chyba każdy z nas zdaje sobie doskonale sprawę z tego, że ma mało lub duzo wojska

Close your eyes, Look deep in your soul, Step outside yourself, And let your mind go, Frozen eyes stare deep in your mind as you die...
Close your eyes and forget your name, Step outside yourself and let your thoughts drain, As you go insane..... go insane.......

#8 2007-11-07 20:41:37

mfw

Członek BG

Punktów :   

Azael napisał:

hehehe każdy by chciał.......... dokładne dane powinny byc widoczne jedynie dla off i def mastera , chyba każdy z nas zdaje sobie doskonale sprawę z tego, że ma mało lub duzo wojska

Wyjasnij mi prosze czemu tylko dla niego przeciez to nie jest jakiś sekret wkoncu wszyscy gramy razem. Pozatym skoro już Be0rn zapoczatkował tradycje raportowania czym sojusz dysponuje uwazam ze nie powinniśmy z tego rezygnować.

Off & def master jest w koncu od tego zeby decydowac gdzie i jakie wojska wysłac. A nie od tego aby posiadac tajemną wiedze. która tak naprawde nie jest tajemna

#9 2007-11-07 21:38:58

PwnageFactor

Członek BG

Punktów :   

mfw napisał:

Azael napisał:

Wyjasnij mi prosze czemu tylko dla niego przeciez to nie jest jakiś sekret wkoncu wszyscy gramy razem. Pozatym skoro już Be0rn zapoczatkował tradycje raportowania czym sojusz dysponuje uwazam ze nie powinniśmy z tego rezygnować.

Off & def master jest w koncu od tego zeby decydowac gdzie i jakie wojska wysłac. A nie od tego aby posiadac tajemną wiedze. która tak naprawde nie jest tajemna

+1

#10 2007-11-07 21:49:34

masakratos

Członek BG

Punktów :   

na razie nie musimy sie klocic bo tylko 4 osob uzupelnial troop toola:)

#11 2007-11-08 07:01:25

PwnageFactor

Członek BG

Punktów :   

nie podoba mi sie ta dyktatura, dostaniemy dostep do wgladu w wojska sojuszu to wypelnie ten shit

#12 2007-11-08 13:57:45

masakratos

Członek BG

Punktów :   

Z doswiadczenie wiem ze im mniej ludzie wie o stan wojska tym lepiej, ale jesli ma to byc klopot i wszyscy chca ogladac proponuje glosowanie.....w koncu ma byc demokracja:)
Ja oczywiscie jestem na nie, ale sie dostosuje.

#13 2007-11-08 19:41:51

Azael

Członek BG

Punktów :   

nie chodzi o dyktaturę i tajemna wiedzę ale powiedzcie (mówie do tych wszystkich, którzy się domagają informacji na temat ilości posiadanego wojska) czy zmieni cos fakt, że np gracz x bedzie wiedział czym dysponuje gracz y ???????
chcecie wiedzieć do zapytajcie kogoś na PM i po problemie
a tak miedzy nami mówiąc to, mnie akurat nie bardzo obchodzi, kto jakim wojskiem dysponuje i ma to jedynie znaczenie dla osób, które beda planowały ataki lub obrony

P.S. gramy z masakratosem na S7 w jednym soju (ok 160 osób) i dotep do "tajemnej" wiedzy ma tylko dowództwo

Factor, to narzędzie jest naprawdę bardzo przydatne (zwłaszcza, jeśli z czasem będzie nas więcej), jesli obdarzyliśmy zaufaniem masakratosa i bedzie sie on zajmował koordynacją naszych działań wojennych to dlaczego nagle wszyscy domagacie się uprawnień z tym związanych ?????

P.S. tak na koniec jedna uwaga, wyobraźmy sobie sytucję (czysto hipotetyczną) że pan moskit ma u nas swojego kreta, do usranej śmierci bedziemy mogli wtedy zastawiać na niego pułapki. Taką właśnie sytuację mielismy na S7 i zarwalismy wiele nocek zanim udało nam sie "złapać" jednego gracza

Close your eyes, Look deep in your soul, Step outside yourself, And let your mind go, Frozen eyes stare deep in your mind as you die...
Close your eyes and forget your name, Step outside yourself and let your thoughts drain, As you go insane..... go insane.......

#14 2007-11-08 22:53:25

mfw

Członek BG

Punktów :   

Azael napisał:

nie chodzi o dyktaturę i tajemna wiedzę ale powiedzcie (mówie do tych wszystkich, którzy się domagają informacji na temat ilości posiadanego wojska) czy zmieni cos fakt, że np gracz x bedzie wiedział czym dysponuje gracz y ???????
chcecie wiedzieć do zapytajcie kogoś na PM i po problemie
a tak miedzy nami mówiąc to, mnie akurat nie bardzo obchodzi, kto jakim wojskiem dysponuje i ma to jedynie znaczenie dla osób, które beda planowały ataki lub obrony

P.S. gramy z masakratosem na S7 w jednym soju (ok 160 osób) i dotep do "tajemnej" wiedzy ma tylko dowództwo

Factor, to narzędzie jest naprawdę bardzo przydatne (zwłaszcza, jeśli z czasem będzie nas więcej), jesli obdarzyliśmy zaufaniem masakratosa i bedzie sie on zajmował koordynacją naszych działań wojennych to dlaczego nagle wszyscy domagacie się uprawnień z tym związanych ?????

P.S. tak na koniec jedna uwaga, wyobraźmy sobie sytucję (czysto hipotetyczną) że pan moskit ma u nas swojego kreta, do usranej śmierci bedziemy mogli wtedy zastawiać na niego pułapki. Taką właśnie sytuację mielismy na S7 i zarwalismy wiele nocek zanim udało nam sie "złapać" jednego gracza

Oki z tym kretem zgadza sie. natomiast nie potrzeba nam szczegółów co i kto ile tylko fajnie było by wiedziec ze na cały sojusz jest tylko 100 legionistów z czego moich 60 dlatego bardzo podobał mi sie taki zbiorowy raport jaki Be0rn przedstawiłw w pierwszym poście i jestem bardzo za aby ta tradycja była kontynułowana. Bo chodzi oto chyba aby gra była przyjemnościa a nie oto by gracz był tylko i wyłacznie fabryka wojska dla sojuszu.

#15 2007-11-09 16:44:18

masakratos

Członek BG

Punktów :   

no i mamy pierwszy dowod ze lepiej stan wojska nie pokazywac.....Uchicha Itachi juz uciekl z naszego sojuszu

Ostatnio edytowany przez masakratos (2007-11-09 16:44:43)

Stopka forum

RSS